Thursday, July 17, 2008 , 7:30 PM Y
Waiting For You..
1)what disappoints you the most?
Ans: The afterglow of sex
2)Where would you go if someone sponsors you a air ticket?
Ans: Africa! To be with all the half naked Afican men!
3)Whats your favourite thing to do?
Ans: Sleep. Stare at nothing. Talk to Ben and Nick.(Nicholas, his name sounds so nerd.)
4)Do you think money can buy happiness?
Ans: If it indirectly gets me ***.
5)If you have one dream to come true ,what will it be ?
Ans: Helping pshyco people like Rachel and humphery?
6)Do you believe in love in first sight?
Ans: Do you ask that to blind ppl too?
7)What are you afraid to lose?
Ans: My smelly bed toy!
8)If you win one million,what would you do?
Ans: Go to Japan. Live in Japan. Marry in Japan with Kanata!
9)What do you dream of doing in the future?
Ans: Travelling the world!
10)List out 3 good points of the person who tagged you?
Ans: She touches me. She's needy. And graceful at times.
11) Do you believe in fate?
Ans: When I come face to face with a pillar.
12) What do you think it is the most important in your life?
Ans: Family friends.$$$$
13) If it's the end of the world ,what will be your last wish?
Ans: To not have the end of the world? What a dumb question.
14) if you have a chance to choose,would you like to come back in time?
Ans: Totally wouldn't embarass myself in front of YZ
15) What reminds you of sex?
Ans: Dick
16)What is the stupidest thing you have done?
Ans: Being myself.
17)Define happiness.
Ans: When you're not stuck with a truckful of homework(that you're not going to touch.)
18) Who is the guy on your mind now?
Ans: Nick-oh-las
19) What type of person you hate most?
Ans: People?
20) Do you tell people how u feel when your down?
Ans: Yes. No. Depends on what I'm down on.
I refuse to tag other people so if you see my blog you tag, you don't then don't.
What the hell? POP tomorrow. Damn tired, don't feel like it. Have to like it.